Bordesti.

PROGRAME EDUCATIONALE LA BIBLIOTECA BORDESTI

PROGRAME EDUCATIONALE LA BIBLIOTECA BORDESTI
Programul Biblionet , a Bordesti

Programul BIBLIONET , implementat in Romania de fundatia IREX si finantat de Fundatia BIIL@MELIDA GATES, a ajuns si pe meleagurile comunei Bordesti, unde, prin straduinta conducerii Bibliotecii Judetene " DUILIU ZAMFIRESCU" si prin implicarea Primariei Bordesti si a Bibliotecii comunale Bordesti,patru calculatoare de ultima generatie dotate cu webcam, o imprimanta, un videoproiector si un scanner stau la dispozitia locuitorilor comunei, in mod gratuit,intr-o sala special amenajata .
Calculatoarele din sala special amenajata sunt conectate la Internet si sunt ocupate constant pe toata durata saptamanii, de catre bordesteni de toate varstele, incepand din 20 decembrie 2010.
" Legatura cu lumea prin internet, pusa la dispozitie in mod gratuit prin programul BIBLIONET, este folosita in mod curent de catre elevii scolii pentru diferitele teme de studiu cerute de catre cadrele didactice si de catre fermierii bordesteni pentru a se pune la curent cu ultimile noutati din domeniu, mai ales de la APIA. Calculatoarele sunt folosite si de alte categorii sociale, fie pentru diferite nevoi personale fie pentru a intra in legatura cu cei dragi, aflati la munca peste hotare ", ne-a declarant bibliotecaraMoldoveanu Elena.
Peduratavacanteiscolare, bibliotecaraMoldoveanu Elena a pus la dispozitiacopiilorcefrecventeazain mod constant BIBLIONETUL un mod educativ de a-si forma deprinderi practice, incadrul "Clubului Albinutelor".
"Pornind de la aplecarea fetelor pentru frumos, am intemeiat CLUBUL ALBINUTELOR, unde fetele intre 7-14 ani au inceput sa deprinda tainele goblenului. Pentru acest demers am fost sprijiniti, pentru dotarea materiala, de catre Primaria Bordesti si am folosit inclusiv modele copiate de pe internet. Clubul nostru a avut succes in aceata vara, un numar de 10 fetite reusind deja sa finalizeze sau sa fie in stadii avansate cu primele lucrari ", ne-a spus Elena Moldoveanu.
"Sunt foarte bucuroasa pentru ca am posibilitatea de a imbina utilul cu placutul aici, la Biblioteca comunala din Bordesti, unde putem sa ne intalnim cu colegii, sa imprumutam carti, sa navigam pe internet si sa invatam sa realizam goblenuri" ne-a declaratNiculaiMirela, unadintefetelecefrecventeaza BIBLIONETUL si CLUBUL ALBINUTELOR de la Bordesti.

Alte stiri

adauga si tu
PROGRAME EDUCATIONALE LA BIBLIOTECA BORDESTIPROGRAME EDUCATIONALE LA BIBLIOTECA BORDESTI

Programul BIBLIONET , implementat in Romania de fundatia IREX si finantat de Fundatia BIIL@MELIDA... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre BordestiPagina in care spui si gasesti totul despre Bordesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bordesti - Vrancea!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bordesti - Vrancea!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Bordesti - VranceaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Bordesti - Vrancea

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
BordestiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Bordesti

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

biblionet

Acest program ne-a fost de un real folos celor de la APIA. La Bordesti am avut sprijinul bibliotecarei pentru completarea cererilor fermierilor.

 

biblionet

Cel mai minunat lucru care sa putut intimpla la Biblioteca comunala Bordesti.Ai posibilitatea sa afli orice doresti prin acest program, ai acces liber la orice informatie.Cei ce detin terenuri au beneficiat din plin de acest program.

 

despre Bordesti

Sunt fericit pentru repararea drumului Dumbraveni-Dumitresti.Gratie lui Oprisan ,a promis la venirea ministrului Sylaghi si sa tinut de promisiune.Multumesc domnule Oprisan mai pot veni si eu in satul nastal.

 

bordesti comuna mea draga

E locul unde m-am nascut,am crescut,am invatat primele opt clase.Am plecat mai departe ,am invatat si am devenit om de nadejde atit pentru parinti cit si pentru societate. Am ajutat multi Bordesteni la nevoie, dar gustul amar pe care il am de citeva luni e de nedescris.Cum ati putut fratilor sa alegeti primar un comunist imputit cu atitea belele la activ.Ati uitat ca va distrus CAP-ul el cu Fanica magazionerul cum il stiam eu de copil,cel care fura griu cu bidonul de apa.Acest primar era omul lui Gaspar,a lui Apostu ,dadea toate datele informative despre toti oamenii din comuna,era omul militiei.Noroc ca sa stins si Gaspas si Apostu.